Satisfactia Clientului
REZULTATE ANALIZE ONLINE

Lasati la noi grijile legate de sanatate

Laborator analize

Program: de luni pana vineri, intre orele 07.30 – 19.30
Program de recoltare analize, de luni pana vineri, intre orele 07.30 – 10.00
Program eliberare buletine de analize, de luni pana vineri, intre orele 14.30 – 19.00
Biochimie

Compartimentul biochimie estre dotat cu un analizor complet automat, fabricat in Spania, conform normelor europene, care poate efectua o gama larga de analize prin metode spectrofotometrice sau turbidimetrice. Reactivii folositi sunt originali, avand certficate de calitate emise de producator. Analizorul de biochimie foloseste o mica cantitate de sange, de aceea dintr-un singur vacutainer se poate efectua o gama larga de analize.

Bacteriologie

In compartimentul de bacteriologie se depisteaza diversi germeni patogeni care se pot dezvolta in gat, nas, urechi, in urina, in fecale sau in diferite alte secretii. Totodata se identifica si antibioticele sau antifungicele utile in tratament.

ATENTIE! Probele de bacteriologie se primesc de luni pana joi.

Hematologie

Mythic 22 CT este un analizor 5 diff care determina 25 de parametri prin 4 metode diferite: impedanta (pentru numarul de leucocite, trombocite si eritrocite), citometria fluxului optic (pentru formula leucocitara completa), spectrofotometrie (pentru masurarea hemoglobinei) si integrarea volumului (pentru hematocrit).

Imunologie

Compartimentul imunologie este dotat cu un sistem automat ELISA cu o capacite de peste 100 teste si cu un analizor de chemifluorescenta Mini – Vidas cu o precizie si sensibilitate extraordinara, ceea ce situeaza laboratorul printre primele din judet.

minividas

Certificat de acreditare

Informatii generale pentru pacienti
Lasati la noi grijile legate de sanatate!
Pagini Romania - Web Design